*Nem fizetett reklám.

A 2021-es terveimnek ugyan nem volt része a szépülés, vagy mi, de ha már év végére egészséges szeretnék lenni, akkor kívülről sem árt annak látszani. Nem igaz? Az egyik barátnőm mindenesetre így gondolta, ezért felajánlotta, hogy az Oriflame stúdióban bevizsgálják a bőrömet. Na, itt kaptam először frászt.

Úton az Oriflame stúdióba

Kata ugyanis részletes elmesélte – persze csak útban a stúdió felé –, hogy mi is vár rám.

Kata az Oriflametől a stúdióban, maszkban
Sarka Kata

Egy kütyüvel megnézik,

  • a korosztályom átlagához képest mennyire vízhiányos az arcom;
  • mennyire pigmentált a bőröm,
  • mi a helyzet a ráncaim minőségével és „hajlamaival”,
  • mennyire veszélyeztet a rosacea kialakulása,
  • de még azt is megmutatják nekem, hogy mennyi koszt szedek össze egy ilyen utazás alkalmával.
bőrvizsgáló műszer
A kütyü

Ez utóbbi egyébként nagyon tetszett: a mikroszkópikus vizsgálaton olyan kacskaringós „cérnadarabkák” voltak a homlokomon és az arcomon, hogy legszívesebben lerajzoltam volna az egészet. De amikor a faggyútermelésemet “élvezhettem” ennyire közelről ezermilliós nagyításban, inkább elfordultam. Valamiért nagyon rondának tetszett az emberi bőr ilyen közelről.

Életem első kísérleti kezelése

képernyő értékekkel
A pöttyök jelzik a hidratáltsági szintemet…

Mikor túlestem a sokkterápián, és kiderült, hogy egy pont kivételével mélyen az átlagos, azaz a normál szint alatt teljesítek, igazán kíváncsi lettem, hogy mit tud nekem nyújtani az Oriflame egy mindössze 15 perces kezeléssel. Hááát, hosszú percekig nem bírtam elszakadni a tükörtől! De ne rohanjunk ennyire előre.

arckezelés, szőke nő, fehér hajpánt
Arcbőrradírozás

Megmérettetésem azzal folytatódott, hogy kaptam egy alapos arctisztítást. Semmi extra, mindenféle Spongyabobbal és egy arctisztító folyadékkal lekezelődtem, aztán jöhetett az élvezet. Mivel 45 éves vagyok, nem tudtuk eldönteni, hogy a 30+-os vagy az 50+-os kezelés lenne nekem a legjobb a bőröm állapotának megfelelő csomagokból, ezért elfeleztük a fejemet. No, nem baltával, csak a krémekkel, hogy lássuk, mi hat gyorsabban.

Volt itt bőrradír, szérum és nappali arckrém. Az illatukat imádtam, de legjobban a spatulákat, illetve azt a golyós, általam csak bizbasznak nevezett ránckrém felvivőt, amelyből tutira szerzek magamnak egyet.

arckezelés szemránckrémmel
Az a bizonyos bizbasz

Amikor nem hiszel a saját szemednek

Na, de a lényeg. Eltelt néhány perc és nem hittem a szememnek. Kezdtek elhalványulni a ráncaim, felemelődni az arcom, és úgy unblock mindenem kisimult. Gyorsan kértem egy kenceficét a dekoltázsomra és a nyakamra is, hogy lássam, ott is működik-e a varázslat. Hát nem működött?! De.

Mivel a jobb oldalam lett a nyerő, a baloldalamat újra megtisztítottuk, és oda is feltettük a rajtam jobban működő Oriflame termékeket. Nos, innentől kezdve nem tudtam eljönni a tükörtől. Tényleg láttam, ahogy üdébb leszek, pedig mindez reggel történt, mindössze 5 óra alvás után.

női arc smink nélkül, kezelés után
Kezelés után

Eddig is bírtam a svédeket, nekem az IKEA is bejön, de most már az Oriflame is. Először gimis koromban találkoztam itthon a céggel, de mivel középsulis voltam, szóba sem jöhetett semmilyen luxuskiadás. Most viszont erősen gondolkodom azon, hogy belevágok. (Még akkor is, ha lelkifurdalásom van, mert a hazai kisvállalkozói márkák is csoda jók, de nekem Kata is nagyon fontos.)

A stúdió

A stúdióban azt mondták édes kezelőim, hogy az egész könnyen beilleszthető a napi rutinomba, és a radírral csak hetente egyszer kell foglalkoznom. Azt is úgy, hogy felteszem, aztán 20 perc múlva lemosom. Közben el tudok mosogatni, fel tudok sepregetni, vagy el tudok olvasni néhány mesét a Kicsinek. Egy háromgyerekes anyukának pedig ez a legfontosabb: úgy lehessen üde és friss, hogy ne kerüljön se sok pénzbe, se sok időbe.

Ja, a 30+-os csomag vált be, csak hogy erősödjön az önbizalmam.

Ha te is támogatnád Katát, itt megteheted: https://www.facebook.com/groups/oriflame.kati

Ez volt az ajándék, amit Katától kaptam.

Ha pedig engem, akkor csak kövess az Instagram oldalamon és a kommunikációs felületemen, vagy olvass bele a blogom többi kategóriájába is.

Pin It on Pinterest